関西女子中学生英語暗唱大会で第1位!

9月8日(土)に大阪女学院で行われた
第39回関西女子中学生英語暗唱大会<ウヰルミナ杯・毎日ウィークリー杯>で
本校中学3年生の笹倉実希さんが見事1位の座に輝きました。

各学校から推薦された34名の参加者が教科書や絵本などのお話を制限時間内に発表する中、
笹倉さんは落語の「まんじゅうこわい」の英語版をステージ上で堂々と発表することができました。

笹倉さん、おめでとうございます!
今後もチャレンジ精神を忘れずに頑張り続けてくださいね。

The 39th All Kansai Girls’ Junior High School English Recitation Contest
for the Wilmina trophy was held last Saturday, September 8th at Osaka Jogakuin Junior high school.

Out of the 34 contestants representing their school that competed that day,
our student, Miss Sasakura Miki from J3A class,
preformed an English rendition of a famous Rakugo, “I hate Manju”, and was awarded 1st place.

Congratulations Miss Sasakura!
We hope that you continue to grow your English ability as well as further improving your public speaking skills.

松蔭中学校・高等学校のホームページのトップに戻る→