2019年春

ニュージーランド セント・ピーターズ校
春季短期交換留学

2019年3月13日〜4月2日の間、春季短期交換留学プログラムにより、
松蔭の生徒2名が、セント・ピーターズ校に通学します。

以下、松蔭の国際交流担当David先生による報告文です。

Our 2 students for this year's swap exchange to St. Peters in New Zealand have arrived safely.
Mr. Welsh, who is the Japanese teacher there, was kind enough to send us these two pictures of their first day (March 15th).
It is Fall and quite warm in New Zealand now, so our students are wearing their summer uniforms.
While there, they will attend regular classes with their host sisters. They will stay for 3 weeks.

4月6日〜4月26日には、セント・ピーターズ校の生徒2名を
交換留学生として松蔭にお迎えします。

松蔭中学校・高等学校のホームページのトップにもどる→